De leukste gender reveal ideeën!

De leukste gender reveal ideeën!

Hoe bijzonder het vroeger was, zo normaal is het nu: het geslacht van de baby bekend maken. Vroeger waren er uiteraard ook niet van die geavanceerde echo apparaten om het geslacht te zien, maar veel stellen kozen ervoor om het een verrassing te laten zijn. Ik niet! Ik koos ervoor om het geslacht ook aan de familie bekend te maken met een genderreveal party. Hoe ik dat deed, lees je hieronder. En nog enkele tips om zelf zo’n feestje te geven!

Onze genderreveal

Ik heb me suf gegoogeld naar leuke ideeën toen ik zwanger was van Jaxx. Ik wilde het op een speciale manier. Uiteindelijk kozen Damiën en ik ervoor om het met een taart bekend te maken. De buitenkant was versierd met roze en blauwe versiering en de binnenkant bevatte blauwe vulling. Ik liet mijn oma de taart aansnijden en op dat moment kon de familie zien wat het geslacht zou zijn. Zo leuk! Wij wisten overigens wel het geslacht al, maar je kan er ook voor kiezen om je verloskundige het op een papiertje te laten schrijven en dit briefje geef je dan aan de bakker. Ik was veel te nieuwsgierig!

Ballonnen

Dit vind ik ook zo’n leuk idee! Je kan via meerdere websites ballonnen boxen bestellen. Je opent dan de grote doos en er vliegen allemaal ballonnen de lucht in. Uiteraard in het roze of in het blauw. En als je een tweeling krijgt misschien wel in beide kleuren!

Er is nog een idee met ballonnen. Je kan een grote ballon laten vullen en hier confetti in laten doen. De confetti doe je dan in het blauw of in het roze. Deze ballonnen zijn ook op verschillende websites te koop of bij de feestwinkels.

Kraskaart

Tijdens mijn zoektocht kwam ik ook veelvuldig kraskaarten tegen. Je kan ze online kopen, onder andere bij Etsy. Laat je gasten allemaal tegelijk krassen en ze zien dan staan of het een jongetje of een meisje wordt. De kaartjes kan je ook opsturen naar familie die niet bij de genderreveal aanwezig kunnen zijn! Er zijn ook kraskaarten te koop met de tekst: je wordt opa/oma. Hoe leuk is dat?

Waterpistool

Ik vind dit denk ik wel het leukste idee en ik ga het zeker weten gebruiken als ik nog eens zwanger mag worden: waterpistolen met verf! Ga met familie/vrienden naar een open grasveld of het strand en laat de water pistolen vullen met verf. Uiteraard in de kleur van het geslacht. Om het nog leuker te maken, kan je iedereen vragen om witte (oude) kleding aan te trekken!

Ik hoop dat ik jullie een beetje enthousiast heb gemaakt voor een genderreveal feestje. Ik vond het zelf echt heel erg leuk en mijn familie en vrienden ook. Hebben jullie nog leuke ideeën die niet genoemd zijn?

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *